garažna vrata

Garažna vrata morajo biti lepa, se ujemati s stilom vaše hiše, varna pred vlomilci, trajna, odporna na vremenske vplive in enostavna za vzdrževanje.

Naša vrata so narejena iz visoko kvalitetnega aluminija. Dvostenski plašč vrat višine 77mm je polnjen z okolju prijazno poliuretansko peno, ki daje vratom odlično toplotno in zvočno izolacijo. Roletni plašč vrat se navije v zaboj višine 300mm ali 350mm, ki je skrit za preklado, zato v vaši garaži, delavnici ali skladišču ostane veliko prostora.

Vrata imajo kvaliteten elektro-motorni pogon, ki ga je mogoče upravljati s stikalom (tipka ali ključ), daljinsko elektroniko ali ročno (v  primeru izpada električne energije) .

Vsa vrata so opremljena z varnostnimi vzmetmi proti nasilnemu dvigu, dodatno pa je možno vgraditi tudi avtomatsko varnostno zapiralo.

ALU ROLO garažna in industrijska vrata so izdelana po meri, vgradimo jih na notranjo ali na zunanjo stran Vašega objekta, možna pa je tudi montaža med zidovi. Po želji kupca, pa lahko vrata opremimo še s fotocelicami.