predokenska rondo

 

 

Predokenske vidne rolete so idealna rešitev v primeru, da je vaš objekt že dokončan. Montirajo se lahko neposredno na okenski okvir ali na zunanjo fasado. Ponujajo odlično zaščito pred toplotnimi izgubami pozimi in ščitijo pred vročino poleti, saj preprečujejo segrevanje okenskega stekla in s tem nastanek efekta tople grede v prostoru. Spuščena roleta nudi najboljšo možno zaščito pred pogledi, vetrom, dežjem, točo in soncem, hkrati pa poveča varnost v vašem domu. Varnost vašega doma je zelo pomembna, zato v našem podjetju dajemo prednost motornemu pogonu. Motor poleg večjega udobja, ki ga ponuja za enostavno upravljanje rolet poskrbi, da vlomilcu podaljša čas vloma, saj blokira plašč v določeni točki in ne pusti, da bi ga nepridiprav dvignil. Najnovejši motorji imajo vgrajen tudi senzor, ki zazna predmet na okenski polici, roleta se nato ustavi, motor pa jo dvigne nazaj. S tem preprečimo, da se mehanizem v roleti poškoduje.

 

Med najbolj dovršene predokenske vidne rolete spada prav gotovo roleta s polkrožno omarico, saj s svojo obliko dodatno pripomore k lepšemu zunanjem videzu. Polkrožna omarica rolete skupaj z oknom in fasado oblikuje zaključeno celoto objekta. Polkrožna omarica je sestavljena iz treh delov: zadnjega, zgornjega in sprednjega servisnega pokrova, vsi pa so izdelani iz ekstrudiranega aluminija, kar da roleti dodatno togost in še lepši izgled.

 

Opcije izvedbe:

  • Polkrožna omarica iz ekstrudiranega aluminja, četrtoval omarica iz valjane ALU pločevine, kvadratna omarica iz valjane ALU pločevine z 90 °, 45° ali 20° naklonom spodnje stranice omarice
  • z ALU lamelami polnjenimi s poliuretansko peno, z ALU lamelami polnjenimi s poliuretansko peno z višjo gostoto ali z lamelami iz ekstrudiranega aluminja
  • lamele so lahko različnih širin: ALU lamele 39 mm, ALU lamele 37 mm, ALU lamele 43 mm
  • z integriranimi rolo komarniki ali brez
  • z ročnim upravljanjem (avtomat), z upravljanjem preko MC palice ali električnim upravljanjem: elektromotor na tipko, elektromotor s sprejemnikom za daljinsko upravljanje ali preko interneta – s pametnim telefonom, tablico ali osebnim računalnikom.
  • v različnih kombinacijah barv lamel, omaric, vodil in zaključne letve
Barvni vzorec lamel 39mm – ALUMINIJ

Barvni vzorec lamel 39mm ALU

Barvni vzorec lamel 43mm – ALUMINIJ
Barvni vzorec lamel 43mm - ALU
Barve omaric

Barve omaric

Barve vodil in zaključne letve

Barva vodil in zaključne letve