f_aluclip_profil

 

AluClip – unikatna povezava med umetno maso in aluminijem

Nova in unikatna generacija oken, inteligentna kombinacija prednosti aluminija in umetne mase. Na zunanji strani aluminijast pokrov nudi skoraj neomejene možnosti barvnih dizajnov, medtem ko na notranji strani profili iz umetne mase nudijo optimalno toplotno izolacijo, zanesljivo funkcionalnost in malo vzdrževanja.

TROCAL 88+ AluClip

Profil z Izboljšano toplotno izolacijo in z optimalnimi termičnimi lastnostmi. Odlikuje ga šestkomorna tehnologija tako v profilih, kot v vseh funkcionalnih ravneh. Tri tesnilne ravni s sredinskim tesnilom zagotavljajo dobro tesnost proti dežju, vetru in odlično zvočno izolacijo.

Prav tako ima Trocal 88+AluClip izboljšane Uw vrednosti, manj kondenzacije in večje temperature površine za večje udobje, ter manjše vidne linije za več vpadajoče svetlobe in visokoizolativno sredinsko tesnilo.

Še dodatni razlogi, ki omenjen pofil uvrščajo v sam vrh pa so:

– zanesljiva trdnost in visoka strukturna celovitost. Okna so pritrjena preko posebnih komor v sekciji, ki je zaščitena pred vremenskimi vplivi.
– unikatne satovne komore povečujejo stabilnost okna.
- malo vzdrževanja zaradi notranjosti okna v sekciji, ki je zaščitena pred vremenskimi vplivi za sredinskim tesnilom.
- več prostora in stabilnosti za zvočno izolacijo in varnost. AluClip sistem globine 88 m / 93 mm za maksimizirano zvočno izolacijo. 24–54 mm širok razpon zasteklitve za trojno in posebno funkcijsko zasteklitev.
- zaščiteno okovje za optimalno zaščito pred vlomom.